Wildlife on tapahtumia

Seuran tapahtumat ovat iso osa Willielämää. Tapahtumat rakennetaan yhdessä ja näin kaikki saavat taatusti jotakin. Mukana on aina iso annos luovuutta ja ohjelma elääkin usein tilanteen mukaan. Kuitenkin perusajatuksena on rento yhdessä olo yhteisen harrastuksen parissa. Paras osoitus Willielämä hengestä lienee Wildlife GOES TAHKO "we don't organize", josta on jo vuosia sitten muodostunut kauden päätapahtuma. Kausi on useasti avattu Itsenäisyyspäivän vastaanotolla ensilumen reissulla Rukalle ja päättää Wildlife Classic kevät hangilla.

...kaiken pohjana tyylikäs ja taidokas telemark-hiihto...

Kaikki tapahtumat rakentuvat telemarkin ympärille. Siis hiihtoa, hiihtoa ja lisää tyylikästä ja taidokasta hiihtoa. Kaikissa tapahtumissa kehitetään hiihtoon liittyviä taitoja. Vaikka uudet välineet muokkaavatkin lajia kuuluu perinteiden vaaliminen ja kunnioitus myös asiaan. Perinneasuihin pukeutuminen onkin juhlahetki Willieläjälle.

...luonnon tuntemus ja välineiden hallinta takaavat nautinnon...

Lumen ja lumiolosuhteiden tuntemus lisäävät turvallisuutta ja mahdollistavat yhä uusien kokemuksien hankkimisen. Takamaastoissa ja skinnatessa jokainen löytää telemarkin todellisen luonteen.