Ensimmäinen vuosi Willielämää oli täynnä tapahtumia

Wildlifen ensimmäinen toimintavuosi jatkui uuden vuoden vastaanottamisella Kasurilassa noin 10 telemarkkaajan voimin. Kilpailutoiminta oli vilkasta, kun kolme seuran jäsentä kierti SM-Cupin osakilpailuja menestyen hyvin. Wildlife saavutti useita osakilpailuvoittoja, Timo Pykäläinen voitti SM-Cupin kokonaiskilpailun ja Tuomas Huttunen SM-pronssia classicissa. Wildlifen ensimmäinen seuramatka suuntautui SM-kisoihin Leville kannustamaan seuran kilpailijoita.

Kesällä vietettiin saunailtaa Kuopion yliopiston Tiukanlinnassa runsain joukoin hyvän ruoan ja seurustelun merkeissä. Syksyn tultua oli kiire lumille, että pikkujoulutkin pidettiin vasta tammikuun -97 puolella. Silloin tuli kokeiltua Kasurila jätesäkillä laskien ja vauhtia oli milteipä enemmän kuin suksilla koskaan, johtui luultavasti jarrutuksen hankaluudesta.

Paluu

Tarinat ja kokemukset muuttuvat legendoiksi vain kerrottuina...

Tarinoita on monia ja kokemuksia sitäkin enemmän. Miksipä et jakaisi omia muistojasi? Kirjoita tarinasi ja lähetä sähköpostilla info(miu)wildlifetelemark.fi niin tallennetaan ne.