Wildlife Classic 2007

Perinteinen seura mittelö kisattiin 24.3.2007, ja paikkana oli tutusti KASURILA. Ohjelmassa oli kaikki Classic perinteisiin kuuluva. Loistavassa auringonpaisteessa ulkoilutettiin perinne-asuja ja hiihdettiin perinteisesti. Mukana oli parikymmentä Willieläjää ja rennon letkeä tapahtuma sai hymyt korviin.

...mukana oli Willieläjiä vauvasta "vaariin"...

Varsinainen WIldlife Classic laskettiin Ekin merkkaamalla vaihtelevalla radalla.Kasurilan väki oli ystävällisesti valmistanut mainion classic-hyppyrin, josta leiskautella. Hyppyrillä oli riittävästi kokoa todellisten hiihtäjien seulomiseksi.

...elegantti lähestyminen greipille...

Kiivas pekulointi ja laskulinjojen kertaaminen sujui totutun lupsakkaasti makkaroita paistellessa. Kasurila tarjosi jälleen mainiot puitteet ainoastaan laavun hormin veto oli mennyt jo kesäteloille.

...Eeva pokkas palakinnon perinteisellä tyylillä...

Arvostetun ja himoitun kiertopalkinnon vei palkintokaappiinsa Kekäläisen Eeva. Hän oli tällä kertaa naisista nopein suksilla, joista leikkausta saa etsiä.

Paluu

Tarinat ja kokemukset muuttuvat legendoiksi vain kerrottuina...

Tarinoita on monia ja kokemuksia sitäkin enemmän. Miksipä et jakaisi omia muistojasi? Kirjoita tarinasi ja lähetä sähköpostilla info(miu)wildlifetelemark.fi niin tallennetaan ne.