Loimulohibrunchi Kasurilassa 25.4.1999

Kasurilan kauden viimeinen päivä näytti aurinkoiset kasvot Wildlifen viettäessä kauden päättäjäisiä. Rinnepäällikkö piti hissiä auki reilut kaksi tuntia privaatisti, mistä mahtavat kiitokset Antille näin julkisesti annetaan.

Ohjelmaan suunniteltu Wildlifen Paripujottelun Mestaruuskisa siirtyi ensi kaudelle, kun kaikki halusivat keskittyä freeskiiĆ­ngin riemuihin. Erkon kokkaamat nuotioperunat ja loimulohet katosivat parempiin suihin ennätysajassa. Seurassamme on useita uusia loimulohilautojen omistajia, arveli pääkokki laskettuaan hävikin. Osallistujia brunchilla oli reilut 20.

Silliaamiainen Vänärillä 1.5.1999

Kellon lyödessä 9 oli Martikaisen Juhan pöytäseurueella viimeisetkin kristallit ja hopeat siistissä järjestyksessä. Lapsiperheiden kattaukset olivat hieman nopeammin tehtyjä ja huomattavasti nopeammin kasattavia.

Iloinen vappujuhlamme Kuopion Väinölänniemellä sai jopa "Mr Tutkan" Kuopion Poliisista hymyilemään ohiajaessaan. Mammakerho kokoontui ensimmäiseen istuntoonsa ja ehdotti hallitukselle uutta seuramatkakohdetta: syyskuun puolessa välissä on syytä varata Kysin synnytysosastolta ainakin yksi tilavampi huone, sen verran ruuhkaa tuntuu olevan jo Wildlifessäkin.

Tanssiin kutsu 8.5.1999

Kutsuun vastasi 12 jäsentä ja he ihmettelivätkin, missä on seuramme virallinen tanssittaja. Joka tapauksessa kurssilla oli niin hauskaa, että se päätettiin uusia jossain sopivassa tilaisuudessa.

Tämän jälkeen on jäsentemme syytä varautua tanssikelpoisilla varusteilla lähtiessä Wildlifen tilaisuuksiin, sillä koskaan ei voi tietää mitä tuleman pitää. Tämä kannattanee myös kotona tehdä selväksi hyvissä ajoin. Tanssin jälkeen kokoontui vuosikokous suuressa viisaudessaan tekemään hyviä päätöksiä. Kokouksen suurimpia päätöksiä oli tilikauden reilun voiton julkistaminen, uuden hallituksen nimeäminen sekä tili- ja toimintakauden muuttaminen paremmin toimintaamme vastaavaksi.

Paluu

Tarinat ja kokemukset muuttuvat legendoiksi vain kerrottuina...

Tarinoita on monia ja kokemuksia sitäkin enemmän. Miksipä et jakaisi omia muistojasi? Kirjoita tarinasi ja lähetä sähköpostilla info(miu)wildlifetelemark.fi niin tallennetaan ne.