OHJEITA WILLIELÄMÄ FORUMIIN

Miksi rekisteröityä?

No siksi että niin pääset osallistumaan WILLIELäMä FORUM:n keskusteluihin muutenkin kuin lukemalla niitä. Rekisteröityessäsi saat oman nimimerkkin, joka on ainoastaan sinun käytössäsi. Rekisteröityneenä käyttäjänä näet mm. sisään kirjautuessasi aina nopealla silmäyksellä uudet viestit. Halutessasi saat myös muistutuksen sähköpostiisi aina, kun kirjoittamaasi viestiin on vastattu.

Kaikki forumin osiot vaativat rekisteröitymisen. Tällä estetään internet häiriköiden toimia.

Miten rekisteröidytään?

Ruudun ylälaidasta löydät "Rekisteröidy" -linkin, paina sitä. Valitse oikea vaihtoehto eteesi ilmestyvistä kysymyksistä ja klikkaa eteenpäin. Täytä avautuva lomake ja klikkaa "Lähetä". Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Rekisteröityessäsi valitset nimimerkkisi ja salasanasi. Sinun on annettava myös sähköpostiosoitteesi, jota tarvitaan muutamien lisäpalveluiden käyttöön. Sähköpostiosoitteesi EI MISSääN TILANTEESSA näy muille käyttäjille.

Häiriköiden takia käyttäjätunnuksen aktivoimisen suorittaa foorumin ylläpito. Aktivointia helpottaa jos laitat itsestäsi muutakin tietoa kuin nimimerkin. Eteenkin Wildlife Telemark:n jäsenten tulisi lisätä muutakin tietoa tunnistamisen helpottamiseksi! Foorumissa on nimittäin vain jäsenille tarkoitettuja osioita, jotka eivät näy ellei olen mukana "Wildlife jäsenet" käyttäjäryhmässä! Ylläpito lisää jäsenet ryhmään.