Willielämä tuotteet

Nyt tarjolla ainut kertainen tapa erottua muista Wildlife seuratuotteilla. Valikoimiin pyritään ottamaan vain tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita. Tällä hetkellä saatavana on.

...Wildlife -logo T-paidat ja tarrat...

Kaikissa nyt tarjolla olevissa tuotteissa on aiheena seuran uusi logo. Wildlife T-paidasta on olemassa oma mallinsa niin lapsille, naisille kuin miehillekin. Lasten värinä "baby blue", naisilla huumaava turkoosi ja miehillä kuninkaallinen purppura. Tarra ovat nelivärisiä ja niitä on saatavissa joko valkoisella tai kirkkaalla pohjalla. Lisäksi tarroja on kahta eri kokoa. Paidan ostajalle yksi tarra kaupan päälle!

Muita tuotteita ilmestyy jäsenten halujen ja tarpeiden mukaan. Lisäksi suunnitteilla on yhteishankintoja erilaisten varusteiden hankintaan. Ehdotuksia otetaan siis vastaan. Seuraa WILLIELÄMÄ FOORUMIA ja ole muutenkin kuulolla.

Wildlife -tuotteita on tarjolla tapahtumissa. Mikäli haluat varmistaa oikean kokoisen ja mallisen tuotteen kannattaa toki ennen tapahtumaa laittaa postia osoitteeseen info(miu)wildlifetelemark.fi. Toimitusajat vaihtelevat sillä tuotteita hankitaan isommissa erissä. Tapahtumien ulkopuolella toimitustavasta sovitaan erikseen.